Nejste přihlášen(a)
#1 2010-06-24 19:32:05
- Honza
- Člen
Speedskating summit Opava 2010
Seznam přihlášených ke dni 15.7.2010. Přihlášky jsou uzavřeny.
Jiří Malák, Klára Bubeníková, David Šimonek, Martin Janský, František Míček, Rostislav Ledinský, Jiří Celba, Petr Korvas, Petra Korvasová, Miroslav Radek Urminský, Adriana Plotzerová, Bohunka Kotenová, Marek Navrátil, Ladislav Binder, Jaroslav Tříska, Luboš Hanko, Zdeněk Sauer, Jaroslav Hlavina, Lenka Holková, Tomáš Holek, Jiří František, Jana Zubčáková, Gabriela Dostalova, Michalka Vlado, Eugen Šoltys, Jana Benediková, Miro Benedik, Miriam Tomčíková, Františka Ružičková, Marek Ružička, Andrea Ružičková, Jan Chejn, Jiří Kříž, Števicová Magdaléna, Rostislav Valový, Vojtěch Slavík, Martin Balák, Tamara Koníčková , Štěpánka Vítová , Andrea Kulichová , Petr Novotný, Jana Litvova, Michal Král, Jaroslav Zíka, Filip Svoboda, Martin Máčel, Helena Perglová, Petra Havlasová, Miro Smuda, Jan Hoidekr, Petr Lochman, Richard Kudělásek, Pavel Kania, Jakub Salát, Pavel Jungmann, Michal Pěčonka, Marek Sonnenschein, Linda Jandová.
Editoval Honza (2010-07-15 18:50:03)
#2 2010-08-01 22:17:17
- Adri
- Člen
Re: Speedskating summit Opava 2010
Velká pochvala Honzovi a celému týmu za super organizaci. Všechno bylo výborně řešené - pěkné ubytování blízko od prodejny, hala-když pršelo a veškerý další program od přednášek po slalom
Bylo to skvělé, díky moc!
#3 2010-08-01 22:34:01
- Jirka_Malak
- Člen
Taky se přidám velká pochvala za super organizaci (líbilo se mi že bylo připraveno víc možností tím pádem si každý našel co ho bavilo :-). Zahrnutá Bladenight v Opavě byla absolutně úžasná a to hlavně tomu že sme se předvedli jako super kolektiv! Takže díky Honzovi a celýmu týmu kdo pomáhal jak už s přípavama tak vedením summitu a taky všem účastníkům (přestože jsem dobrý 2/3 lidí neznal zkamarádili jsme se velmi rychle a užili sme si spoustu legrace).
Jinak abych jen nechválil trochu mě zklamalo že se neprobírala technika skluzu což sice spousta lidí už ví (protože to jsou spíďáci) ale například lidi jako já co si na spídáka jen hraje pořádně vlastně neví co a jak (a nemalý chaos do toho vnáší ostatní protože každý tvrdí něco jiného ;-))
Návrh pro zlepšní mluvil jsem s pár lidma a výlet na kole se všem docela zamlouval (ulevení otlačeným nohám a taky trochu jiný pohyb :-) Jarda s Bobem to vychytali ;-)
Tak teď už jen aby utekl rok a my se všichni zase ve zdraví sešli v Opavě (která je mimochodem moooc krásná ;-))
P.S. rád bych popřál Jardovi Hlavinovi brzké uzdravení (a hlavně bezproblémový) je to smůla tak se dej rychle dokupy!
#4 2010-08-01 22:43:55
- Honza
- Člen
Miroslav Radek Urminský:
4 denní In-line summit Opava 2010 skvělá záležitost, sešlost 60 inlajnistů z ČR a Slovenska, skvělý ježdění a večerní povídání, které končilo před třetí v noci a ráno znovu na kolečka, opravdu není nic lepšího ...příští rok jsem tam zase ![]()
zdroj: facebook.com
#5 2010-08-02 09:46:53
- Zdenda
- Člen
Zdravím všechny organizátory a účastníky "zájezdu"!
Bylo to skvělé a naprosto naplnilo má očekávání. Velmi se mi líbil nácvik slalomových technik. A Bladenight byla naprosto úžasná!
Těším se na příští ročník.
Ahoj Zdenda
#6 2010-08-02 13:07:21
- Vanadis
- Člen

- Místo: Milovice
Zdravím do Opavy,
díky za skvělý prodloužený víkend. Fotky z povedené akce jsou zde: http://vanadis.rajce.idnes.cz/
Zdraví Bohunka
Editoval Vanadis (2010-08-02 14:35:33)
#7 2010-08-03 00:26:49
- Frantisek Micek
- Člen
Chtěl bych tímto poděkovat Honzovi a všem ze Sportovních kurzů za velmi vydařený prodloužený víkend, který rozhodně splnil základní cíl - a to abychom se navzájem více poznali.
Mě osobně se setkání líbilo a určité bloky mě doslova nadchly - mimo jiné bruslení na inline povrchu na zimním stadiónu (kde si to jinde vyzkouším?), teoretická část byla bezvadná (i když některá nakousnutá témata mohla být trochu rozvedena, třeba čištění ložisek by mohlo rozpoutat zajímavou diskuzi a každý by si našel nějaký nový tip) a samozřejmě Opava Blade Night byla doslova vrcholem programu a díky Honzovým nápadům i atrakcí pro kolemjdoucí! :-) Nedělní koupání bylo super, ubytování i strava naprosto bez připomínky.
Ale abych jen nechválil a můj příspěvek byl vyvážený (haha), měl bych i pár připomínek, či spíše námětů pro další pokračování. Něco je z mé hlavy, něco z hlav ostatních spolustolovníků co jsem měl možnost zachytit, ale jsou to spíš jen takové "hnidy" než něco zásadního. Ber to Honzo prosím spíš jako takovou zpětnou vazbu z naší strany než kritiku, myslím že nám všem jde o to aby to bylo příště ještě lepší.
Asi největší připomínku bych měl ke společnému ježdění, které, alespoň z mého pohledu, bylo místy trochu chaotické. Chápu, že počet lidí byl tentokrát vyšší než loni, ale myslím si že vytvoření několika skupinek (něco jako družstev stejně rychlých bruslařů) pod jednotlivým vedením organizátorů-instruktorů by mohlo být zejména pro začínající bruslaře přínosem - mohlo by se trénovat tempo vláčku, zrychlení, nástupy, střídání apod. Taktéž nebylo jasné, kdo byl natáčen z auta na kameru a kdo ne, připadalo mě že to bylo jen pár lidí, mělo to být lépe hlídané.
Dále jak již zmiňoval Jirka Malák, nebyla vysvětlena technika skluzu, což je škoda, protože i třeba já bych si to rád poslechl, jelikož mě o tom vlastně nikdo nikdy nic neřekl, jen co jsem se dočetl či odkoukal, praktický výklad by byl skvělý.
A pak pár maličkostí - v pátek večer nebylo jasné, kde všichni jsou, protože lidem na Parkhotelu nikdo nic neřekl a pak jsme se dozvěděli, že jsou všichni U náhonu, podobné v sobotu, kdy jsme se v neděli dozvěděli že všichni byli u Sádráku ... ale to je spíš jen problém komunikace. Možná by nebyla od věci i alternativa k sezení v hospodě, možnost bowlingu by jistě někdo využil, pokud bychom o ní třeba věděli. Na druhou stranu za velmi operativní zajištění tělocvičny na florbal si zasloužíte nejvyšší vyznamenání brusle zlaté!
Dále pak organizační věci - první den nebylo jasné, jak je to s obědama, obsluha byla překvapená že nic nevíme, toto se možná mohlo vyřešit tím, že informace (detailní s cenou) by byli v propozicích a lidi by to mohli potvrdit předem emailem, stejně jako třeba velikost trička, aby pak nedocházelo k situacím, kdy spousta lidí dostalo větší tričko a některé ženy pánské místo dámského.
Taktéž si myslím že by mohlo být prospěšné více propagovat vaší prodejnu, kde bylo spoustu zajímavých věcí, třeba tím, že by každý dostal dejme tomu poukázku na slevu 20%. Vím, že byste třeba slevu někomu dali i tak, ale pokud by byl nějaký "přivítací balíček" s mapou, tričkem, propozicemi a slevovým kupónem do vaší prodejny, tak možná že byste byli překvapení, jak by se vám zvedla tržba, jelikož kupon v ruce je kupon v ruce :-) (teď mě napadá že i třeba visačka se jménem při takovémto počtu lidí by taky nebyla špatná, hehe).
To je ode mne všechno, těším se na DVD a na příští setkání za rok!
#8 2010-08-03 16:12:05
- Jarda Triska
- Člen
Připojuju se ke chvále víkendového in-line summitu. Jakožto pro speedového začátečníka to pro mě byla veliká škola a výborný zážitek a už teď se těším na příští ročník.
Při té příležitosti pár námětů - víc času věnovat nácviku techniky u těch, kteří to potřebují / mají o to zájem (nejlíp v menších skupinách) + různá cvičení na zafixování správných návyků atd.
Taktika při závodě (co, kdy a jak dělat a nedělat - nejlíp teorie i praxe, to by mě hodně zajímalo)
Díky za organizaci a příjemnou společnost všech zúčastněných
#9 2010-08-03 19:49:48
- Jirka_Malak
- Člen
Frantisek Micek napsal(a):
Možná by nebyla od věci i alternativa k sezení v hospodě, možnost bowlingu by jistě někdo využil, pokud bychom o ní třeba věděli.
to by bylo určitě super!! :-)